Žali špinatų lietiniai su ožkų sūriu ir žirneliais
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Servings
6asm
Servings
6asm
Ingredients
Špinatų lietiniams
Ožkų sūrio ir cukinijų žirnelių salotoms
Instructions
  1. Iš visų nurodytų ingredientų pasigaminkite lietinių blynų tešlą – visas sudedamąsias dalis gerai suplakite blenderiu (arba rankomis). Įkaitinkite keptuvę ir pilkite po samtelį tešlos, paskirstykite po visą keptuvės plotą ir kepkite kol sutvirtės (1-2 min). Išimkite ir laikykite blynelius šiltai.
  2. Į dubenį sudėkite cukinijas, žirnelius, žirnių daigus, supilkite aliejų ir citrinų sultis, pabarstykite druska ir pipirais ir išmaišykite. Jei ožkų sūris pernelyg kietas, sutrinkite jį šakute ir įpillkite šaukštą kitą augalinio pieno, padarydami norimos konsistencijos. Patiekite su blyneliais.
Recipe Notes

Recepto šaltinis- Donna Hay, Life in Balance