Print Recipe
Žali špinatų lietiniai su ožkų sūriu ir žirneliais
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai, cukinijos
Porcijos
asm
Ingredientai
Špinatų lietiniams
Ožkų sūrio ir cukinijų žirnelių salotoms
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai, cukinijos
Porcijos
asm
Ingredientai
Špinatų lietiniams
Ožkų sūrio ir cukinijų žirnelių salotoms
Procesas
  1. Iš visų nurodytų ingredientų pasigaminkite lietinių blynų tešlą - visas sudedamąsias dalis gerai suplakite blenderiu (arba rankomis). Įkaitinkite keptuvę ir pilkite po samtelį tešlos, paskirstykite po visą keptuvės plotą ir kepkite kol sutvirtės (1-2 min). Išimkite ir laikykite blynelius šiltai.
  2. Į dubenį sudėkite cukinijas, žirnelius, žirnių daigus, supilkite aliejų ir citrinų sultis, pabarstykite druska ir pipirais ir išmaišykite. Jei ožkų sūris pernelyg kietas, sutrinkite jį šakute ir įpillkite šaukštą kitą augalinio pieno, padarydami norimos konsistencijos. Patiekite su blyneliais.
Pastabos

Recepto šaltinis- Donna Hay, Life in Balance

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *