Žali šaltibarščiai
Rengiat vakarėlį terasoje ar elegantišką vakarienę kamuojant vasaros karščiams? Ši geriama sriuba bus puikus šventės startas. kuo daugiau žalumynų – tuo gražesnė spalva ir aromatingesnė šaltsriubė.
Pasiruošimas
5min
Laikas
5min
Pasiruošimas
5min
Laikas
5min
Ingredientai
Procesas
  1. Visus ingredientus sudėkite į blenderį, įpilkite šiek tiek šalto vandens, kokio norisi tirštumo (arba ledukų, jei norite ypatingai šaltos sriubos), ir suplakite viską iki vientisos glotnios konsistencijos. Paragaukite, gal trūksta rūgšties (įlašinkite kelis lašus citrinos sulčių), druskos, gal šiek tiek cukraus? Patiekite iškart, išpilstę į stiklines, taures ar dubenėlius, su virtom karštom bulvėm.