Print Recipe
Žali matcha sausainiai
Gaivaus skonio, ne per saldūs japoniškos žalios arbatos sausaniai
Course Desertai
Virtuvė Japonijos
Raktažodis matcha
Pasiruošimas 20 min
Laikas 12 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Japonijos
Raktažodis matcha
Pasiruošimas 20 min
Laikas 12 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
  2. Elektrinio kombaino inde arba dideliame dubenyje išsukite sviestą ir cukrų iki kuo puresnės, baltesnės masės. Įmuškite kiaušinį ir toliau plakite, kol labai gerai susimaišys. Įpilkite vanilę, toliau plakite.
  3. Dubenėlyje sumaišykite miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius ir matcha arbatos miltelius. Šį mišinį sudėkite į sviesto msę ir sumaišykite, tik kol susijungs ingredientai.
  4. Suformuokite maždaug 2 šaukštelių tūrio tešlos rutuliukus ir juos išdėliokite ant kepimo skardos, palikdami atstumus. Galite sausainius apvolioti cukraus pudroje (rekomenduotina, bet bus saldesni), arba pabarstyti cukraus pudra jau sudėliotus ant skardos. Kepkite 12 minučių, atvėsinkite kelias minutes skardoje, tada perkelkite ant grotelių ir atvėsinkite pilnai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.