Print Recipe
Tailandietiškas lašišos ir špinatų karis
Tai bene greičiausiai pagaminamas patiekalas. Jums prireiks vos kelių ingredientų, ir 10 minučių!
Course Main Dish
Virtuvė Tailando
Raktažodis žuvis
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Tailando
Raktažodis žuvis
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Puode arba gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite kario pastos (dėkite pagal skonį, kiekis nurodytas orientacinis), išmaišykite, tada sudėkite svogūnus ir pakepinkite apie 3-5 minutes, kol jie visiškai suminkštės. Supilkite kokosų pieną ir užvirinkite iki švelnaus virimo. Sudėkite lašišą, ir pavirinkite 3-4 minutes. Sudėkite špinatų lapus ir dar pakaitinkite apie 1 min., kol špinatai suglebs. Patiekite su ryžiais ir kalendrų lapeliais, pagardinkite laimo sultimis ir žuvų padažu (Fiish sauce), jei trūksta stipresnio skonio.
Pastabos

Šiame recepte vietoje špinatų lapų galite naudoti kitas daržoves - šparagines pupeles, šparagus, cukinijas.... Jas dėkite kartu su lašiša.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *