Print Recipe
Tailandietiška trinta moliūgų sriuba
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Course Sriubos
Raktažodis moliūgai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Sriubos
Raktažodis moliūgai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Dideliame puode įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir kelias minutes pakepinkite. Suberkite česnakus, moliūgus, paprikas, supjaustytas kalendras, ir kepinkite maišydami, kol daržovės ims minkštėti (apie 6 minutes). Sudėkite raudonąją kario pastą, ir maišydami dar pakepinkite apie 2 minutes.
  2. Supilkite kokosų pieną ir sultinį, užvirinkite, virkite uždengtame puode apie 25 minutes, arba kol daržovės bus visiškai minkštos. Įpilkite apie 2 šaukštus žuvų padažo, įberkite cukraus ir supilkite laimo sultis. Viską suplakite įmerkiamu blenderiu (arba kokteiline).
  3. Kol sriuba verda, išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Perliekite juos po šaltu vandeniu.
  4. Paragaukite, ar netrūksta sriubai sūrumo (įpilkite žuvies padažo), rūgštumo (dar laimo sulčių) ar saldumo/ Išpilstykite sriubą į dubenėlius, įdėkite makaronų, pabarstykite smulkintais svogūno laiškais, kalendrų lapais, kepintomis moliūgų sėklomis.
Pastabos

Recepto šaltinis - žurnalas "Taste"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *