Pirmiausia pasigaminkite tešlą (ją galite pasiruošti ir likus kelioms dienoms iki pyrago kepimo): į kombaino indą (idealu, jei turite S formos peilį, jei ne – tiks ir kitoks maišymo įrankis) sudėkite miltus, sviestą ir cukraus pudrą, ir pulsuojančiais judesiais pasmulkinkite, kol gausite drėgnus „trupinius”. Neišjungdami motoro dėkite trynius ir sukite, kol tešla susiklijuos. Jei matote, kad tešla nesusiklijuoja, turėkite kelis šaukštus ledinio vandens, pilkite po šaukštelį, tik kol tešla sušoks į visumą. Nepermaišykite, neperminkykite, jums nereikia, kad tešla būtų labai vientisa, ir juolab, kad ji neatšiltų. Išimkite tešlą ant miltuoto darbastalio, suformuokite rutulį. Padalinkite šį rutulį į dvi lygias dalis. Kiekvieną iš šių dalių iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų į du apskritimus, kurių storis apie 4mm. Taip iškočiotą tešlą padėkite į šaldytuvą, kad sukietėtų (mažiausiai valandai, galite ir pernakt).