Print Recipe
Baltos duonos sumuštinis su fetos kremu ir keptais burokėliais
Course Užkandžiai
Virtuvė Graikijos
Raktažodis vegetariški, burokėliai
Pasiruošimas 15 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Fetos kremui
Course Užkandžiai
Virtuvė Graikijos
Raktažodis vegetariški, burokėliai
Pasiruošimas 15 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Fetos kremui
Procesas
  1. Pasigaminkite fetos kremą: nedideliu blenderiu suplakite fetą, jogurtą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir maždaug 1 šaukštą šalto vandens, kol gausite purią vientisą masę.
  2. Mažoje keptuvėje įkaitinkiite šlakelį aliejaus. Burokėlius supjaustykite riekelėmis, ir apkepkite iš abiejų pusių.
  3. Ant paskrudintos duonos riekelių dėkite fetos kremo, ant jo - keptus burokėlius, papuoškite baziliko lapeliais, pašlakstykite keliais lašais balzamiko acto, pabarstykite grūstais pipirais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.