Print Recipe
Baltos duonos sumuštinis su fetos kremu ir keptais burokėliais
Valgis Užkandžiai
Virtuvė Graikijos
Raktinis žodis vegetariški, burokėliai
Paruošimo laikas 15 min
Porcijų skaičius
asm
Ingredientai
Fetos kremui
Valgis Užkandžiai
Virtuvė Graikijos
Raktinis žodis vegetariški, burokėliai
Paruošimo laikas 15 min
Porcijų skaičius
asm
Ingredientai
Fetos kremui
Instrukcijos
  1. Pasigaminkite fetos kremą: nedideliu blenderiu suplakite fetą, jogurtą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir maždaug 1 šaukštą šalto vandens, kol gausite purią vientisą masę.
  2. Mažoje keptuvėje įkaitinkiite šlakelį aliejaus. Burokėlius supjaustykite riekelėmis, ir apkepkite iš abiejų pusių.
  3. Ant paskrudintos duonos riekelių dėkite fetos kremo, ant jo - keptus burokėlius, papuoškite baziliko lapeliais, pašlakstykite keliais lašais balzamiko acto, pabarstykite grūstais pipirais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.