Dubenyje lengvai šluotele suplakite kiaušinį, suberkite cukrų, vanilę, aliejų ir kefyrą. Labai lengvai sumaišykite šluotele (plakti nereikia!). Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sodą, kepimo miltelius ir druską, ir šį mišinį persijokite tiesiai į pirmąjį, su kiaušinių plakiniu. Mentele lengvai sumaišykite, tik kad susijungtų ingredientai, neplakite! Dalimis pilkite karštą, šviežiai užplikytą kavą, ir sumaišykite, kol ji įsikorporuos į masę. Supilkite į paruoštą formą ir kepkite orkaitės viduryje apie 35-40 min. Iškepusį šokoladinį biskvitą (patikrinkite mediniu pagaliuku – jis turi būti sausas!) išimkite iš orkaitės ir palikite formoje, ant grotelių, atvėsti. Atvėsusį išimkite iš kepimo formos, perkelkite ant serviravimo padėklo, dantytu peiliu nupjaukite ploną viršutinį sluoksnį, tik kad sulygintumėte torto paviršių.