Smoothie bowls: miško uogos
Sodrios spalvos miško uogų pusryčiai su granola
Course
Užkandžiai
,
pusryčiai
,
Desertai
Virtuvė
Lietuvos
Raktažodis
vegetariški
,
avižiniai dribsniai
,
braškės
,
serbentai
Porcijos
4
porc
Porcijos
4
porc
Ingredientai
2
datulės (be kauliukų)
150
g
aviečių (šaldytų)
150
g
braškių (šaldytų)
150
g
mėlynių (šaldytų)
arba šilauogių
2
bananai
šaldyti, supjaustyti gabalėliais
1
stiklinė
natūralaus jogurto
½
stiklinės
ledo kubelių
Pabarstymui
1
stiklinė
granolos
½
stiklinės
kukurūzų dribsnių
2
figos
supjaustytos perpus arba ketvirčiais
125
g
šilauogių
1
šaukštas
juodųjų sezamo sėklų
Procesas
Sudėkite visus ingredientus į blenderį ir išsukite iki vientisos tirštos masės. Pabarstykite priedais ir patiekite iškart.