Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 16 jūrų šukučių
- sviesto arba aliejaus (šukutėms kepti)
- druskos, pipirų
- 8 serrano kumpio juostelės
- 2 saujos rukolų
- ¼ raudojojo svogūno (jei pageidaujate)
- sherry acto (keli lašai, salotų pagardinimui, jei neturite keiskite pvz. balzamiku)
- Alyvuogių aliejaus pašlakstymui
Ingredientai
|
|
Procesas
- Šukutes apkepinkite iš abiejų pusių (po maždaug 10-15 sekundžių) ant gerai įkaitintos ketaus plokštės grilyje. Plokštę prieš tai patepkite sviestu arba alyvuogių aliejumi. Pabarstykite druska ir pipirais.
- Į lėkštes sudėkite rukolas, pabarstykit plunksnelėmis supjaustytus svogūnus, uždėkite po dvi serrano kumpio juosteles, ir ant šių juostelių - pakepintas šukutes. Pašlakstykite keliais lašais balzamiko acto ir alyvuogių aliejumi patiekiant.