Print Recipe
Salotos su keptomis šukutėmis ir serrano kumpiu
Šukutės yra salstelėjusio skonio, tad jos puikiai dera su išraiškingo skonio serrano kumpiu. Salotoms tiks bet kokie žalumynai - rukolos, frisee salotos ar kitos jūsų mėgstamos.
Course Užkandžiai
Virtuvė Ispanijos
Raktažodis jūros gėrybės, grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Ispanijos
Raktažodis jūros gėrybės, grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Šukutes apkepinkite iš abiejų pusių (po maždaug 10-15 sekundžių) ant gerai įkaitintos ketaus plokštės grilyje. Plokštę prieš tai patepkite sviestu arba alyvuogių aliejumi. Pabarstykite druska ir pipirais.
  2. Į lėkštes sudėkite rukolas, pabarstykit plunksnelėmis supjaustytus svogūnus, uždėkite po dvi serrano kumpio juosteles, ir ant šių juostelių - pakepintas šukutes. Pašlakstykite keliais lašais balzamiko acto ir alyvuogių aliejumi patiekiant.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.