Print Recipe
Rukolų, fetos ir vynuogių salotos su marinuotais svogūnais ir razinomis
Tai universalios salotos, ypatingai tinkančios vasarą, pateikti su grilyje keptais mėsos kepsniais
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Salotoms
Marinatui/padažui
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Salotoms
Marinatui/padažui
Procesas
  1. Pradėkite nuo marinato: sumaišykite visus jam skirtus ingredientus. Sudėkite į marinatą svogūnus ir razinas ir palikite pasimarinuoti bent 15 minučių (galite ir ilgiau, bet pakaks 1-2 valandų)
  2. Prieš patiekiant salotas, į didelę plokščią lėkštę sudėkite rukolas, apibarstykite vynuogėmis, fetos sūriu. Išimkite iš marinato svogūnus ir razinas, pabarstykite ant salotų. Pašlakstykite viską marinatu, pabarstykite kedrinėmis pinijomis ir patiekite iškart.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.