Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Kelias kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi.
Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į kuo plonesnį lakštą. To lakšto dydis turėtų būti apie 1-2cm didesnis, nei jūsų būsimo torto forma. Ta torto forma gali būti didelės lėkštės dydžio, jos prireiks apipjaustant kiekvieną torto lakštą. Tortas taip pat gali būti ir kvadratinis, tuomet reikės kokios nors kvadrato formos, pagal kurią formuosite iškeptus lakštus.
Subadykite iškočiotą tešlos lakštą šakute ir perkelkite ant kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 15 min., arba kol tas lakštas gražiai paruduos. Ištraukus iš orkaitės kuo skubiau apipjaukite lakštą iki norimos formos, likusius kraštelius atidėkite į šalį, jų prireiks tortui puošti. Nesijaudinkite, jei pjaunant lakštas suskilo – pertepant kremu tie suskilimai nesimatys. Atvėskinkite iškeptus lakštus pilnai.
Kol kepa vienas lakštas, kočiokite kitą, taip iškepkite visus 8 torto lakštus.
Surinkę visus nupjautus kraštelius sudėkite į skardą ir galite juos dar pakepinti, kad įgautų tamsesnę spalvą – taip tortas atrodys gražesnis.