Nelsono zrazai
Nesibaiminkit, kad ingredientų sąrašas toks trumpas – patiekalas tikrai vertas dėmesio ir jūsų pabandymo nieko nekoreguojant!
Porcijos Pasiruošimas
8porc 10min
Laikas
1.5val
Porcijos Pasiruošimas
8porc 10min
Laikas
1.5val
Ingredientai
Procesas
  1. Mėsą supjaustykite kepsneliais ir išmuškite. Pabarstykite druska ir pipirais, jei turite galimybę palikite pasimarinuoti bent pusvalandį kambario temperatūroje (arba tą padarykite iš vakaro ir padėkite į šaldytuvą).
  2. Sandariai užsidarančio troškinimui skirto indo dugną ištepkite sviestu, suberkite dalį supjaystytų svogūnų, supjaustytos (ar suplėšytos) duonos, tada klokite mėsos kepsnius. Ant jų dėkite vėl sviesto, svogūnų ir duonos. Taip sluoksniuokite kol sudėsite visą mėsą, pačiame viršuje turi būti sviesto, svogūnų ir duonos sluoksnis. Įmeskite džiovintus grybus ir užkaiskite (vandens pilti nereikia, pakaks skysčio iš mėsos, sviesto, svogūnų). Troškinkite kol mėsa suminkštės (aš troškinau ant mažos ugnies apie 1,5 val). Patiekite su bulvėmis, daržovėmis.
Pastabos

Recepto šaltinis – 700Vilnius