Mėtinė adžika
Tai universalus gruziniškas pagardas, tinkantis su švelnia varške ar mocarela
Porcijos Pasiruošimas
375ml 10min
Laikas
5min
Porcijos Pasiruošimas
375ml 10min
Laikas
5min
Ingredientai
  • 125g mėtųsu minkštais koteliais
  • 10 čili pipirųžalių, be sėklų ir membranų (aš naudojau jelapeno, bet jie gana aštrūs, tad gali pakakti ir mažiau)
  • 5skiltelės česnako
  • 20g druskosGeriausia Maldon, bet tiks ir kitokia stambi jūros druska
Procesas
  1. Visus ingredientus sudėkite į blenderį ir susmulkinkite iki vientisos masės (jei norite autentikos – trinkite viską akmeninėje trintuvėje). Sudėkite į sandariai užsidarantį indelį ir laikykite šaldytuve iki mėnesio.