Print Recipe
Mėlynių ir anakardžių ledai
Gaivūs ir sveikuoliški ledai iš mėlynių ir anakardžių riešutų
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis ledai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Pasyvus laikas 5 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis ledai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Pasyvus laikas 5 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Procesas
  1. Sudėkite anakardžius į dubenėlį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite pabrinkti apie 10 min.
  2. Nupilkite nuo anakardžių vandenį, ir suberkite riešutus į blenderį. Įpilkite vandenį, suberkite mėlynes, įdėkite vanilę ir medų. Suplakite viską iki vientisos kreminės masės. Supilstykite šią masę į 8 ledų formeles (kiekviena 80ml talpos). Padėkite į šaldiklį ir leiskite sustingti apie 4-5 valandas.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *