Print Recipe
Meksikietiška salsa
Paskrudintų daržovių salsa labai tiks meksikietiškoms takoms pagardinti. Šis padažas puikus ir kitiems patiekalams gaminti, gali būti naudojamas kaip bazė padažui
Course Užkandžiai
Virtuvė Meksikos
Raktažodis vegetariški, grilis
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Meksikos
Raktažodis vegetariški, grilis
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkit grilio groteles (arba pasinaudokite tuo laiku, kol grilis kaista kitiems kepiniams). Ant grotelių arba ant špižinės keptuvės) sudėliokite čili pipirus, svogūną. pomirodus ir nenuluptus česnakus ir kepinkite kol gražiai apsvils odelės. Nuimkite nuo grotelių, atvėsinkite, nulupkite odeles nuo pomidorų, nulupkit svogūnus, išspauskit česnakus, ir viską sudėkit į blenderį. Susmulkinkite iki vientisos masės, pagardinkite laimo sultimis, kapotomis kalendromis ir druska. Laikykite sandariai uždarytame inde šakdytuve savaitę.
Pastabos

Recepto šaltinis - žurnalas Olive

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.