Print Recipe
Marokietiškos salotos su vištiena ir kuskusu
Šiltos maistingos spalvingos aromatingos salotos, tinkančios užkandžiui ir lengvai vakarienei
Virtuvė Maroko
Raktažodis vištiena
Porcijos
asm
Ingredientai
Vištienai
Kiti salotų ingredientai
Padažui
Virtuvė Maroko
Raktažodis vištiena
Porcijos
asm
Ingredientai
Vištienai
Kiti salotų ingredientai
Padažui
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220C. Dubenėlyje sumaišykite aliejų, ras el hanout prieskonius, kalendras, įberkite druskos ir šiuo mišiniu aptepkite vištienos krūtinėles. Pašaukite į orkaitę, kepkite 12-15 min.
  2. Kol vištiena kepa, suberkite kuskusą į didelį dubenį (geriausia metalinį), įberkite žiupsnelį druskos ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite ir palikite pabrinkti apie 5 min.
  3. Susimaišykite padažą iš visų išvardintų ingredientų, atidėkite į šalį.
  4. Išbrinkusį kuskusą pakedenkite šakute, tada suberkite morkas, spanguoles, riešutus, aguonas, kalendras. Iškepusią vištieną supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į tą patį dubenį. Viską palaisktykite padažu, sumaišykite ir patiekite atskirose lėkštėse
Pastabos

*ras el hanout yra marokietiškas prieskonių mišinys, jo yra pirkti Assorti parduotuvėje

Recepto šaltinis - Donna Hay, Life in Balance

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.