Print Recipe
Krienų sriuba su kiaušiniais
Maloniai aromatinga pavasarinė sriuba, kuriai sunaudosite nesuvalgyto maisto likučius.
Course Sriubos
Virtuvė Lenkijos
Raktažodis kiaušiniai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Patiekimui:
Course Sriubos
Virtuvė Lenkijos
Raktažodis kiaušiniai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Patiekimui:
Procesas
  1. Dideliame puode ištirpinkite sviestą ir suberkite svogūnus. Kepinkite maišydami, kol svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs. Suberkite bulves ir toliau kepinkite, kol jos truputį suminkštės. Tada suberkite česnakus, mairūną ir dešreles, ir dar apie minutę pakepinkite maišydami. Supilkite karštą sultinį (arba vandenį), užvirkite ir uždengę virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių, kol bulvės visai suminkštės. Pabaigoje įmaišykite krienus ir išjunkite.
  2. Grietinę sumaišykite su keliais šaukštais karštos sriubos, ir tada supilkite į puodą, viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais.
  3. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, į kiekvieną įdėkite stambiai supjaustytų kietai virtų kiaušinių ir pabarstykite svogūno laiškais. Atskirai patiekite krienų, jeigu kas nors norėtų sriubą pagardinti.
Straipsnis paskelbtas Be kategorijos. Nuoroda įstraipsnį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *