Print Recipe
Korėjietiški burgeriai
sultingi jautienos burgeriai su aitriais korėjietiškais prieskoniais ir gaiviais priedais
Course Main Dish
Virtuvė Azijos fusion
Raktažodis grilis
Porcijos
vnt
Ingredientai
Patiekimui
Padažui
Course Main Dish
Virtuvė Azijos fusion
Raktažodis grilis
Porcijos
vnt
Ingredientai
Patiekimui
Padažui
Procesas
  1. Visus burgerio ingredientus sumaišykite (geriausia rankomis). Šlapiomis rankomis suformuokite 4 burgerius ir padėkite bent pusvalandžiui į šaldytuvą.
  2. Įkaitinkite grilį (aš naudoju Big Green Egg) iki 190C (be konvEggtoriaus), ant paprastų grotelių uždėkite špižinę keptuvę, kurią palikite gerai įkaisti. Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus, kepkite burgerius kiekvieną pusę maždaug 5-6 minutes, arba kol gražiai apskrus.
  3. Trumpai pakaitinkite bandelių puseles. Jas ištepkite majonezo ir skrudintų sezamų aliejaus padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite burgerį, gardinkite raugintais agurkais, plonai pjaustytais traškiais kopūstais ir užvožkite viršutine bandelės dalimi. Valgant galite pagardinti dar trupučiu Gochujang padažo.
Pastabos

*Gochujang - tai korėjietiška aitriųjų pipirų ir miso padažas, ieškokite didžiuosiuose prekybos centruose. Jei neturite, pakeiskite pomidorų padažu ir įberkite čili 

Recepto šaltinis - Olive magazine

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.