Print Recipe
Kiniška lipni kiaulienos šoninė saldžiame sojų padaže
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
Course Main Dish
Virtuvė Kinijos
Raktažodis troškiniai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 3 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Kinijos
Raktažodis troškiniai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 3 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Puode užvirinkite vandenį. Sudėkite kiaulienos gabalėlius ir pavirkite 10 minučių. Nupilkite vandenį.
  2. Puode arba gilioje keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus. Suberkite česnakus ir imbierus ir minutę pakepinkite, tik kol paskleis aromatą. Suberkite cukrų ir maišydami kepinkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite prieskonius (cinamoną ir anyžius) ir suberkite supjaustytus porus, maišydami pakepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite apvirtą mėsą ir toliau pakepinkite, kol mėsa pasidengs puode esančia mase, truputėlį patamsės.
  3. Supilkite vyną, sojų padažus, ir įpilkite tiek vandens, kad būtų beveik sulig mėsos viršumi (kad beveik pasidengtų mėsa vandeniu). Užvirkite, uždenkite puodą dangžiu, ir virinkite 2,5 valandas ant labai mažos ugnies. Tada puodą atidenkite, padidinkite kaitrą, ir virinkite tol, kol masė nugaruos, sutirštės, mėsą vis pavartydami, kad tolygiai pasidengtų lipniu padažu. Patiekite pabarstę susmulkintais svogūno laiškais ir virtais ryžiais.
Pastabos

Recepto šaltinis - Olive Magazine (mano adaptuotas)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.