Keptos paprikos su nduja ir burata
Greitai pagaminamas sotus “vyriškas” užkandis. Patiekite su šviežia fokačia arba čiabata.
Porcijų skaičius Paruošimo laikas
6asm 10min
Cook Time
30min
Porcijų skaičius Paruošimo laikas
6asm 10min
Cook Time
30min
Ingredientai
Instrukcijos
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190C. paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas ir membranas. Sudėkite į skardą, patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 20 min.
  2. Ndują supjaustykite (arba suplėšykite) gabaliukais. Sudėkite po gabalėlį ndujos į kiekvieną papriką ir pašaukite kepti dar 10 minučių. Paprikos turi šiek tike apskrusti, nebijokite, jei truputį apsvils krašteliai. Išėmę ir šiek tiek pravėsinę galite nulupti paprikų odeles (tikria nebūtina). Suplėšykite buratą gabalėliais ir įdėkite į kiekvieną paprikos ertmę. Patiekite su šviežia fokačia ar čiabata.
Pastabos

Recepto šaltinis – From the oven to the table, D. Henry