Print Recipe
Karamelizuotų čili pipirų džemas su romu
Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais
Course Užkandžiai
Virtuvė Azijos fusion
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Azijos fusion
Porcijos
stiklinės
Ingredientai
Procesas
  1. Dideliame puode su soru dugnu įkaitinkite alieju, jame apkepinkite svogūnus, kol suminkštės. Suberkite česnakus, čili, ir kepinkite dar minutę. Tada sudėkite cukrų, auksinį padažą, actą, papriką, čili dribsnius ir romą, užvirinkite, tada sumažinkite kaitrą iki minimalios ir virkite apie 8 minutes, arba kol padažas sutirtšės.
Pastabos

Šį padažą galite laikyti uždarame inde šaldyuve mėnesį.

Recepto šaltinis - Donna Hay. 

Komentarų apie "Karamelizuotų čili pipirų džemas su romu": 2

  1. Nida:

    Daiva, 4 šalotiniai svogūnai svers apie 100-150g. Tai jei jūs naudosite kilogramą šalotinių svgūnų, vadinasi atitinkamai gaminsite kokius 4 litrus šio džemo. Tuomet taip, romo teks pilti labai daug.

  2. Daiva:

    Pasakykit man, prasau, jeigu as naudosiu kilograma svogunu ( tikrai kokie 20 bus), tai ir romo LITRA turesiu supilt ???? 🤔🤣

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *