Print Recipe
Kalafiorų kotletai
Paprastai pagaminami, lengvi ir sotūs vasariški kotletai. Į kotletų masę galite įmaišyti ir kitų priedų - kokosų drožlių, tarkuoto sūrio, bolivinių balandų dribsnių...
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, kalafioras
Porcijos
asm
Ingredientai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, kalafioras
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Užkaiskite didelį puodą pasūdyto vandens. Sudėkite gabaliukais supjaustytus kalafiorus ir virkite apie 15 min, kol visiškai suminkštės. Nupilkite vandenį ir palikite kalafiorus šiek tiek praaušti.
  2. Virtuviniu kombainu arba bulvių trintuve sutrinkite virtus kalafiorus. Sumaišykite juos su kitais ingredientais - džiūvėsiais, kiaušiniais, kapotais žalumynais, česnakais, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Iš šios masės formuokite kotletus ir juos apvoliokite džiūvėsiuose. Kepkite įkaitintuose riebaluose (aliejuje arba svieste) ant nedidelės ugnies iš abiėjų pusių, kol gražiai aprskrus (mažiausiai 4-5 minutes kiekvieną pusę).
  4. Patiekite su virtomis bulvėmis, mėgiamomis salotomis.
Pastabos

Recepto šaltinis - Kwestia Smaku

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.