Print Recipe
Juodos duonos sumuštinis su krienų kremu ir prociutto
Course Užkandžiai
Cuisine Italian
Prep Time 5 min
Servings
vnt
Ingredients
  • 2 riekelės duonos juodos, įvairiasėklės, Jorė, pakepintos tosteryje
  • 2 riekelės prociutto
Krienų kremui
Keptiems svogūnams
Course Užkandžiai
Cuisine Italian
Prep Time 5 min
Servings
vnt
Ingredients
  • 2 riekelės duonos juodos, įvairiasėklės, Jorė, pakepintos tosteryje
  • 2 riekelės prociutto
Krienų kremui
Keptiems svogūnams
Instructions
  1. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite svogūnų žiedus su miltais ir druska. Mažame puode įkaitinkite aliejų. Dėkite svogūno žiedus, nupurtę prieš dėdami miltų perteklių, ir kepinkite kol jie taps traškūs. Išgriebkite ir leiskite susigerti riebalų pertekliui popierine servietėle.
  2. Sumaišykite krienų kremo ingredientus. Ant paskrudintos duonos dėkite po gabalėlį prociutto, gardinkite kepintų svogūnų žiedais.
Recipe Notes

Vietoje prociutto galite naudoti be tokį kitą mėsos vyniotinį ar keptos mėsos riekelę. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.