Print Recipe
Jogurtinis rabarbarų pyragas
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis rabarbarai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
pyragas
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis rabarbarai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
pyragas
Ingredientai
Procesas
  1. Rabarbarus supjaustykite apie 1cm dydžio gabalėliais, atidėkite į šalį. Kepimo formos (pvz., nusegamais kraštais, 23-25cm diametro) dugną išklokite pergamentiniu popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 170C
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite jogurtą, tirpintą ir atvėsintą sviestą, suberkite cukrų (galite įberti žiupsnelį druskos), įmuškite kiaušinius, sudėkite vanilę ir viską sumaišykite.
  3. Suberkite į masę miltus sumaišytus su kepimo milteliais (idealu, jei juos persijosite, tiesiai į dubenį su tešla) ir masę išsukite, tik kol susijungs ingredientai.
  4. Sukrėskite masę į kepimo formą. Ant viso tešlos paviršiaus sudėkite rabarbarus ir švelniai juos paspauskite į tešlą. Kepkite apie 40-45 min, arba kol pyragas iškeps (patikrinę mediniu pagaliuku ištrauksite jį sausą)
Pastabos

Recepto šaltinis - Moje Wypieki

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *