Jogurtinis burgerių padažas
Be galo skanus padažas, tiesiog privalomas burgerių vakarėlio stalui. Skanus ne tik su burgeriais, bet ir su skrudintais svogūnų žiedais, bulvių čipsais…
Course
Užkandžiai
Raktažodis
grilis
Porcijos
1,5
stiklinės
Porcijos
1,5
stiklinės
Ingredientai
120
g
graikiško jogurto
(½ stiklinės)
75
g
majonezo
itin kokybiško (¼ stiklinės)
½
stiklinės
petražolių
smulkiai sukapotų
100
g
marinuotų agurkų
susmulkintų (½ stiklinės)
40
g
Parmezano
sutarkuoto (½ stiklinės)
80
ml
kečiupo
(⅓ stiklinės)
1
šaukštas
paprikos
½
šaukštelio
marinuotų žaliųjų pipirų
susmulkintų
¼
šaukštelio
kajeno pipirų
druskos
pipirų
Procesas
Visus ingredientus sumaišykite. Šį padažą galite laikyti šaldytuve sandariai užsidarančiame indelyje 2 savaites.
Pastabos
Recepto šaltinis – Donna Hay.