Print Recipe
Grilyje keptos marinuotos paprikos
Jei yra tobulas užkandis tiesiai nuo grilio - tai man toks yra šis. Ypač ant riekės paskrudintos bruschett'os. Kuo ilgiau paliksite marinuotis, tuo paprikos bus skanesnės.
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis vegetariški, grilis
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis vegetariški, grilis
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Gerai įkaitinkite Big Green Egg (ar kitokio griliaus) groteles, iki maždaug 230C Paprikas aptepkite aliejumi ir dėkite ant grotelių arba tiesiai ant rusenančių anglių. Kepkite vartydami apie 10 min, arba kol taps minkštos ir lengvai apanglėję.
  2. Išimkite ir sudėkite paprikas į sandariai užsidarantį maistinį maišelį (zip lock). Palikite "paprakaituoti". Kai atvės, perpjaukite pusiau, išimkite sėkleles, pašalinkite membranas, nulupkite odeles. Supjaustykite plonomis juostelėmis.
  3. Sudėkite šias juosteles atgal į tą patį maišelį, ten pat supilkite likusius ingredientus ir palikite pasimarinuoti. Kuo ilgiau marinuosis, tuo bus skanesnės. Patiekite ant paskrudintų baltos duonos riekelių (bruschetta)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.