Print Recipe
Grilyje kepti baklažanai citrininiame mėtų marinate
Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių - taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.
Prep Time 5 min
Cook Time 15 min
Servings
asm
Ingredients
Prep Time 5 min
Cook Time 15 min
Servings
asm
Ingredients
Instructions
  1. Visus marinato ingredientus sumaišykite dubenėlyje. Ant įkaitusių grilio grotelių dėkite baklažano juosteles ir apkepinkite iš abiejų pusių, kol suminkštės. Dėkite į indą (kurį vėliau galėsite uždengti) sluoksnį keptų baklažanų, ir juos palaistykite marinatu. Tada vėl dėkite baklažanus, ir laistykite marinatu. Kiek liks, supilkite marinatą į baklažanų indelį. Palikite pasimarinuoti ir atvėsti. Patiekite ant paskrudintos baltos duonos riekelių (bruschetta).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.