Print Recipe
Folijoje kepta balta duona su česnakiniu sviestu ir petražolėmis
Vienąkart pasigaminę tokios duonos patys, jūs niekada nepirksite parduotuvėje šaldytos:) Nuostabi vakarėlio pradžia, kuomet karšta, ką tik nuo grotelių nukelta duona laužoma gabalėliais, užsigardžiuojant kitomis meze stalo užkandėlėmis.
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Paruošimo laikas 5 min
Cook Time 15 min
Porcijų skaičius
kepalas
Ingredientai
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Paruošimo laikas 5 min
Cook Time 15 min
Porcijų skaičius
kepalas
Ingredientai
Instrukcijos
  1. Įkaitinkite Big Green Egg (arba kitokį grilį, geriausia kamado tipo) iki maždaug 200C.
  2. Duonos kepalėlį suraikykite riekelėmis, neperpjaudami iki galo, palikdami kepaliuko apačioje neperpjautas. Visus likusius ingredientus sumaišykite dubenėlyje, tada šaukšto bugarėle ištepkite kiekvieną duonos kepaliuko ertmę, pagrūsdami sviesto mišinio.
  3. Susukite visą kepaliuką į foliją ir dėkite ant grotelių. Kepkite vis apversdami, apie 12-15 minučių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.