Pasiruošimas | 10 min |
Laikas | 45 min |
Porcijos |
batonėlių
|
Ingredientai
- 240 g datulių (be kauliukų) (1 stiklinė)
- 120 g migdolų riešutų pasmulkintų (¾ stiklinės)
- 120 g saulėgrąžų sėklų (¾ stiklinės)
- 80 g moliūgo sėklų (½ stiklinės)
- 2 šaukštas medaus
- 1 šaukštelis vanilės pastos
Ingredientai
|
|
Procesas
- Įkaitinkite orkaitę iki 160C. Išklokite kvadratinę kepimo skardą (20x20cm) pergamentiniu popieriumi.
- Dubenyje sumaišykite supjaustytas datules, riešutus, sėklas, įdėkite medaus, cinamoną, vanilę ir viską sumaišykite. Sudėkite šį mišinį į paruoštą skardą ir gerai sutrombuokite, suspauskite, kad viskas paviršius tolygiai užsipildytų, neliktų jokių ertmių ir iškilimų viršuje.
- Kepkite 45 minutes, arba kol visas kepinys apskrus. Išimkite iš orkaitės, pilnai atvėsinkite, tada supjaustykite norimo dydžio ir formos batonėliais. Laikykite uždarame inde (išliks švieži apie 10 dienų).
Pastabos
Recepto šaltinis - Donna Hay, Life in Balance