Baklažanų antipasti su feta
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Porcijų skaičius Paruošimo laikas
4-6asm 10min
Gaminimo laikas
10min
Porcijų skaičius Paruošimo laikas
4-6asm 10min
Gaminimo laikas
10min
Ingredientai
Marinatui
Instrukcijos
  1. Ant įkaitintų griliaus grotelių apkepinkite baklažano skitleles (jas apkepinti galite ir griliaus keptuvėje (griddle pan) arba orkaitėje), kol suminkštės ir gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  2. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite.
  3. Patiekdami sudėliokite baklažanus į lėkštę, pabarstykite susmulkintais mėtų lapeliais, patrupintu fetos sūriu ir pakepintias kedrų riešutais. Viską apšlakstykite padažu ir patiekite. Šis patiekalas skanus šiltas, kambario temperatūros arba atšalęs.
Recepto Pastabos

Recepto šaltinis – Letitia Clark, Bitter Honey