Print Recipe
Aštuonkojis ispaniškai: Pulpo a la feria
Klasikinis Galicijos regiono receptas, ypatingai paprastas būdas pagaminti aštuonkojį grilyje
Course Main Dish
Virtuvė Ispanijos
Raktažodis jūros gėrybės, grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Ispanijos
Raktažodis jūros gėrybės, grilis
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Aštuonkojo kojas ištepkite aliejumi ir uždėkite ant įkaitusių grilio grotelių. Mažame puode pakaitinkite alyvuogių aliejų kartu su rūkyta paprika ir čili.
  2. Sudėkite apkepintas aštuonkojo kojas į lėkštę ir užpilkite karštu aliejumi su paprika. Patiekite su šviežia balta duona padažui pasidažyti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.