Kas gali būti geriau už visą pilną skardą minkštutėlių cinamoninių bandelių? Jas smagiausia plėšyti rankomis ir valgyti su popiečio arbata arba užgeriant stikline pieno (kas mėgsta)
Minkštutės bandelės su sūriu ir džemu, tiks pusryčiams, priešpiečiams ar pietų dėžutei.
Trapūs pikantiški sausainiai, nuostabiai tinkantys su taure vyno ar gabalėliu sūrio – taralli al vino
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Keksas su itin ryškiu citrinų aromatu ir earl grey arbatžolėmis. Jei neturite palaidų earl grey arbatžolių, iš bėdos tiks ir iškrapštytos iš arbatos pakelio.