Purūs ir lengvi japoniški blyneliai, savo konsistencija primenantys suflė
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Sviestinės tešlos sluoksnių tortas, perteptas saikingai saldžiu kremu ir rūgščiu spanguolių pagardu. Kultinis šventiškas kepinys. Tortas gana didelis, standartiniam dydžiui pakaktų ⅔ kiekio produktų.
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.
Minkštos duonelės, labai tinkančios šventinei vakarienei arba ir paprastiems pusryčiams.
Šventiškai atrodantis trapios tešlos pyragas su obuoliais ir riešutais.
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Kaip namuose išsikepti raugintos tešlos duoną (sour dough)
- 1
- 2