Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu
Originalo kalba šis patiekalas vadinasi Borani Kadoo. Tai aromatingame pomidorų padaže troškinti apkepinti moliūgai. Ne sezono metu naudokite konservuotus pomidorus
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
Nesudėtingas bulvinis patiekalas, keptas keptuvėje. Patiekite su jogurtiniu padažu ir rūkyta žuvimi.
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa
Šis užkandis gražiai prezentuojasi didelėje lėkštėje, bet taip pat tinka patiekti individualiose lėkštelėse. Visus reikalingus ingredientus galima pasiruošti iš anksto, laikyti atskirai šaldytuve, o prieš patiekiant palaukti, kol viskas pasieks kambario temperatūrą.