Iš kulinarinių knygų autorės Emiko Davies šeimos lobyno. Patiekalas, kurio dažniausiai prašo anūkai savo Toskanoje gyvenančios močiutės Angelos 🙂
Jaukus, maistingas ir skanus vieno puodo patiekalas, kurį džiaugsitės pasišildę ir rytojaus dieną
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Nuostabus vieno puodo patiekalas, plilnas skonių ir prieskonių. Jam reikės vištienos su kaulu ir odele – gali būti blauzdelės, šlaunelės ar ketvirčiai.
Jaukus indiškas patiekalas visai šeimai
Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Labai sultingas kalakuto krūtinėlės kepsnys, ypač tinkantis šventėms mažesniame rate, kai visas kalakutas yra šiek tiek per daug 🙂
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Ginger chicken, arba Ga Kho Gung – tai vienas populiaresnių Vietnamo virtuvės valgių, prisotintas skonių ir karamelės saldumo. Jei jums patinka vietnamietiška pho sriuba ir joje dominuojantys žvaigždinių anyžių ir imbiero prieskoniai, šis patiekalas tikrai jums!
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.