Šokoladinė klasika: minkšti šokoladinio pyrago gabalėliai su riešutais. Skanūs visomis progomis, patiekti galite su ledais ar vaniliniu padažu.
Labai maža porcija, vos 4 žmonėms 🙂
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu”. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Jei jums patinka drėgni ir nesaldūs pyragai, šis receptas – jums. Vietoje slyvų galite naudoti šviežias ar šaldytas avietes, serbentus, šilauoges ar obuolius
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Minkšta ir puri indiška naan duona – nepamainomas priedas prie grilio patiekalų. Šią išsikepsite grilyje, naudodami ketaus keptuvę arba plokštę, kurią reikės ypač gerai įkaitinti. Galite kepti naan duoneles ir keptuvėje, tačiau rinkitės tokią, kurią stipriai kaitinant nesugadinsite.
Minkštas plonas duonos paplotėlis, kepamas be mielių, tinka piknikams, gatvės maistui, su įvairiais priedais – kaip sumuštinis lengviems pietums
Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.