Itališka sriuba: ribollita su parmezano kukuliukais

Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų

Kiniškos daržovės stir fry su čili ir česnakais

Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos

Mielinė veganiška boba

Kai gyvenau Izraelyje, pamenu, kartą į svečius pasikvietėme bičiulius vakarienei. Maistą ruošiau aš pati. Kaip dera, iš anksto paklausiau, ar šie neturi kokių nors ypatingų apribojimų (labiau mintyje, žinoma, turėjau klausimą ar šie bičiuliai griežtai laikosi košerinių taisyklių). Moteris pranešė, jog ji nevalgo dalykų su glitimu. Mano pačios žinios dar tada (prieš beveik 10 metų) […]