Labai purus ir minkštas, kvapnus ir saikingai saldus pyragas, tačiau pati skaniausia jo dalis – traški riešutų kepurė!
Pavasariu alsuojantys šviežutėliai ravioliai su šparagais ir rikota
Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis bulvės, blynai, kalafioras Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]
Iš kulinarinių knygų autorės Emiko Davies šeimos lobyno. Patiekalas, kurio dažniausiai prašo anūkai savo Toskanoje gyvenančios močiutės Angelos 🙂
Aromatingais prieskoniais prigardinti virtų bulvių vafliai patiks egzotiškų skonių mėgėjams. Be to, tai puikus būdas sunaudoti maisto likučius!
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Trapios tešlos galetė su slyvomis ir nepaprastai skaniu tirštu skrudintų pankolių creme anglais padažu
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Labai sultingas kalakuto krūtinėlės kepsnys, ypač tinkantis šventėms mažesniame rate, kai visas kalakutas yra šiek tiek per daug 🙂