Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Burgeris tiesiai nuo griliaus grotelių, kuriame nėra nei laktozės, nei mėsos. Užtai sočiai Artimųjų Rytų aromatų ir skonių:)
Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu
Kuo ploniau supjaustysite baklažanus, tuo skanesnis bus patiekalas. Kepkite baklažanų riekeles ant groblėtos keptuvės (griddle pan), arba tiesiog ant grotelių – taip dar gausite ir dūmo aromatą. Kuo ilgiau baklažanai pabus marinate, tuo jie bus skanesni.
Jei yra tobulas užkandis tiesiai nuo grilio – tai man toks yra šis. Ypač ant riekės paskrudintos bruschett’os. Kuo ilgiau paliksite marinuotis, tuo paprikos bus skanesnės.
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Sveikesnė tradicinių falafelių versija. Jei liks nesuvalgytų, laikykite falafelius uždarame inde šaldytuve – tai puikus užkandis pietų dėžutei arba maistingas priedas prie salotų!
- 1
- 2