Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Po Velykų liko daug primargintų virtų kiaušinių? Sunaudokite juos šiam apkepui, kuris tiks valgyti šiltas, šaltas, įsidėti į darbą ar mokyklą, ar pasiimti į pikniką. Jei tiek daug virtų kiaušinių neturite, dalinkite kiekius pusiau ir kepkite pusę porcijos
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Greitai ir nesudėtingai pagaminamas nesaldus šokoladinis kepinys su avietėmis ir šokolado padažu
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Keksas su itin ryškiu citrinų aromatu ir earl grey arbatžolėmis. Jei neturite palaidų earl grey arbatžolių, iš bėdos tiks ir iškrapštytos iš arbatos pakelio.
Nesudėtingas bulvinis patiekalas, keptas keptuvėje. Patiekite su jogurtiniu padažu ir rūkyta žuvimi.