Labai purus ir minkštas, kvapnus ir saikingai saldus pyragas, tačiau pati skaniausia jo dalis – traški riešutų kepurė!
Saldus kepinys, kuris žydiškoje virtuvėje patiekiamas kaip garnyras su mėsos patiekalais. Cukraus kiekis pateiktas kaip originaliame recepte, aš jį šiek tiek mažinčiau.
Nuostabus naminis prieskoniais kvepiantis pyragas su morkom ir riešutais
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Be proto skanus pyragas, kuriame nedaug tešlos, nedaug saldumo ir riebalų, bet labai daug obuolių ir skonio.
Ši duona nedaug ką bendro turi su tradicine duona, taip ji tik vadinasi:) Kepiniui naudokite kuo labiau pernokusius, patamsėjusius bananus, tokie saldesni ir minkštesni. Kuo labiau pernokę bananai, tuo mažiau cukraus prireiks. Tačiau jei jūsų bananai nepakankamai pernokę, cukraus kiekį galite ir šiek tiek padidinti. Ši tešlos porcija skirta nedideliam bananų duonos kepaliukui