minkštos ir jaukios kvapnios pieniškos bandelės su espresso ir pumpkin spice prieskoniais
Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Ginger chicken, arba Ga Kho Gung – tai vienas populiaresnių Vietnamo virtuvės valgių, prisotintas skonių ir karamelės saldumo. Jei jums patinka vietnamietiška pho sriuba ir joje dominuojantys žvaigždinių anyžių ir imbiero prieskoniai, šis patiekalas tikrai jums!
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Nenusivilsit patys ir užsidirbsit aplodismentus iš svečių – šis čiskeikas yra Kažkas Tokio.
Gaivintantis švelniai kartus lengvas vasariškas desertas
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais