Mielinis pyragas, mielinis keksas, ar mielinė boba – kaip pavadinsit, taip nesugadinsit:) Šis sviestinis mielinis purus kepinys puikiai tiks šventėms, jis nėra saldus, tačiau saldumą padidina citrininis glajus.
Traškūs vegetariški paplotėliai, kuriems ypatingą skonį suteikia ne tik salierai, bet ir sezamai
Šventiškai atrodantis trapios tešlos pyragas su obuoliais ir riešutais.
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Mažumėlę sveikesnė nekepto varškės torto versija, kur plakta grietinėlė keičiama graikišku jogurtu, o pagrindui naudojama granola
Tai prancūziškojo fraisier torto versija su migdoliniais biskvitais ir lengvučiais braškių putėsiais. Nuostabus gaivinantis tortas vidurvasariui švęsti
Paprastas tarsi pyragas, įspūdingas tarsi tortas, subalansuotų tekstūrų ir skonių tortas: šokoladinis biskvitas, juodųjų serbentų uogienė, skrudintų žemės riešutų kremas ir traškus morengas.