Maistingas, aromatingas žaliųjų lęšių troškinys su pakepintais kalafiorais
Kremiškas sotus ir aromatingas karis – tikra atgaiva akims ir gomuriui. Tirštas kokosų pieno karis puikiai dera su apkepintomis moliūgo riekelėmis ir šildančiais prieskoniais.
Paprastai ir greitai pagaminamas karis. Prireiks keleto šviežių žalumynų, kokosų pieno ir žuvies. Tiks bet kokia balta jūrinės žuvies be odelės filė. Žuvį galite keisti vištiena arba tofu.
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Print Recipe Rotolo su rikota, kale ir lazdyno riešutais Itališkos pastos patiekalas, kuris ne tik gražus, bet labai skanus ir maistingas. Ir super paprastai pagaminamas 🙂 Virtuvė Italian Raktažodis pasta, vieno puodo patiekalai, kale, vegetariški Pasiruošimas 15 min Laikas 40 min Porcijos porc Ingredientai 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus4 česnako skiltelės (smulkiai supjaustytos)6 ančiuviai […]
Itališka greitoji klasika – pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Vasariškai gaivus ir lengvas vegetariškas gratinas