Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis blynai, kalafioras, bulvės Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]
Niekas nepatikės, jog čia ne restorano patiekalas:) Tik niekam nesakykit, kaip paprastai ir greitai jis pagaminamas
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.
Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
- 1
- 2