Sočios bet lengvos kynvos salotos su Artimųjų Rytų aromatais
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Švelnioji stracciatella puikiai dera su grilyje keptomis ir marinuotomis cukinijomis, o šį derinį kuo puikiausiai įprasmina traškūs paskrudinti riešutai. Nuostabus užkandis tiesiai nuo grilio!
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Print Recipe Rotolo su rikota, kale ir lazdyno riešutais Itališkos pastos patiekalas, kuris ne tik gražus, bet labai skanus ir maistingas. Ir super paprastai pagaminamas 🙂 Virtuvė Italian Raktažodis pasta, vieno puodo patiekalai, kale, vegetariški Pasiruošimas 15 min Laikas 40 min Porcijos porc Ingredientai 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus4 česnako skiltelės (smulkiai supjaustytos)6 ančiuviai […]
Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.