Žemoje temperatūroje lėtai keptas rūkytas ėrienos kumpis – labai tinkamas patiekalas savaitgaliui, kuomet yra laiko užkurti grilį ir palikti mėsą rūkytis 4-5 valandas
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Greitai paruošiamas vasariškas vegetariškas patiekalas. Kad nereiktų traukti kombaino, kalafiorą sutarkuokite stambia tarka!
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
Paprastai pagaminami, lengvi ir sotūs vasariški kotletai. Į kotletų masę galite įmaišyti ir kitų priedų – kokosų drožlių, tarkuoto sūrio, bolivinių balandų dribsnių…
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Vegetarų džiaugsmas – gražuoliai kalafiorų steikai, paskaninti harisa ir agavų sirupu. Itin paprastas patiekalas, pagaminamas kamado tipo grilyje (arba orkaitėje), sužavėsiantis net ir prisiekusius mėsėdžius!
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.