Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje
Drėgnas keksas su romo prieskoniu ir išraiškinga karameline romo glazūra